lördag 29 juli 2017

KLISTER PÅ GOLVET? VAD ÄR DET?

"Förbud mot klister  på golvet i Halörhallen" var ett ärende på nämndens sista möte inför sommaruppehållet och vad betyder detta?
Jo, ett förslag från moderaterna att handbollsklubben får inte spela i Halörshallen därför att de smutsar ner golvet med sitt handklister!Moderaternas förslag var att handbollsklubben skall spela i Sandeplan resp. Ljungenskolans idrottshallar.
Problemet? Det är att städarna inte tar bort det klister som hamnar på golvet efter att handbollsklubben har haft matcher vilket medför att innebandyns bollar studsar fel!
Förslag på åtgärd från Liberalerna först i arbetsutskottet och sedan i nämnden är att kommunen ser till att den upphandlade städningen går rätt till d.v.s. att allt klister tas bort till 100% så att handbollsklubben och innebandyklubben kan änvända Halörhallen som tidigare.
Liberalerna lyckades med hjälp av övrig opposition pressa moderaterna att gå till återremiss för att moderaterna skulle titta närmre på städningen!!Således inget avgörande beslut förrän tidigast 2018.


För inte har väl kommunen byggt Halörhallen för 40mnkr. bara för innebandyn?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar